Fri frakt veckan ut!

Fraktpolicy

Nedan hittar du den genomsnittliga leveranstiden för alla våra paket:

- När en beställning har gjorts tar det 1-3 arbetsdagar att behandla beställningen. Beställningar gjorda på fredagen eller helgen skickas tidigast på måndagen.

- När din beställning har behandlats skickas den och leveransen tar i genomsnitt
8-15 arbetsdagar.

Vi strävar efter att göra beställnings- och leveransprocessen så enkel som möjligt för våra kunder. Men om du har några frågor eller ytterligare problem, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. 

Fraktkostnader

Vi står för fraktkostnaderna för varje beställning. Det krävs inte heller någon minsta orderkvantitet, frakten är alltid gratis och spårbar.

Vi har valt att skicka produkterna direkt från leverantören till dig. Detta gör att vi kan göra betydande besparingar på koldioxid och kostnader, vilket gör att vi kan erbjuda fri frakt.

Vid ej uthämtad order hos postombud:

När kunden inte har hämtat ut sitt paket hos postombudet i tid skickas ordern till ett mellanlager i Sverige där det hålls kvar en viss tid innan det skickas tillbaka till lagret. För att din order ska kunna skickas ut på nytt från mellanlagret tillkommer en mindre kostnad på 80 kr, för att täcka kostnaderna som uppstår.

Vid ej uthämtade paket: 

För paket som kommer tillbaka till oss från fraktbolaget, med anledning av att ej vara efterfrågat/uthämtat av dig, debiterar vi dig 199 kronor. (OBS om varan ej kommer tillbaka till oss debiterar vi det totala orderbeloppet). Detta gör vi för att täcka våra kostnader för frakt, returfrakt, administration och hantering. Om varuvärdet är lägre än 199 kronor debiterar vi istället hela beloppet för ej uthämtade paket. 

Ej uthämtat paket räknas alltså inte som en retur, vill du göra en retur vänligen följ vår returpolicy.

 

Betala säkert med Klarna
Återfå kontrollen över din hälsa
Alltid gratis leverans